Drie oorlogsmaniakken, vele oorlogen, politieke leugens en klinkende dollars


Geloof het of niet maar het gebeurt nu steeds meer dat gekozen politieke onnozelaars zich voor het karretje van de oorlogsindustrie laten spannen.

Inleiding

Ontwapening van de nietsvermoedende burger en intensieve bewapeningen van sta­ten staan centraal. Bevoegdheden van politie en leger worden uitgebreid terwijl hun bewapening wordt gemoderniseerd. In feite zien we wat er overblijft in verscheidene landen. Ongewapende arbeiders, een klein aantal rijken mede een leger – en politie ­ macht met uitgebreide bevoegdheden en tot de tanden bewapend. Tegenwoordige le­gers worden niet meer gevormd door dienstplichtige militairen maar door ‘professione­le’ soldaten, met weinig vooropleiding die verder geen vragen stellen. Afschaffing van dienstplicht zorgt idem voor weinig wapenkennis bij de doorsnee burger van tegenwoordig. De hedendaagse burger wordt min of meer overgeleverd aan de staat en wordt afhankelijker van staatsbescherming. Een grote vraag voor de staat is echter hoeveel wapens er buiten een regulier circuit werkelijk in omloop zijn. Door aanscher­ping van de wapenwet is geen controle meer mogelijk en daar hebben ze zelf aan mee­ gewerkt. Verbieden is synoniem voor verlies van controle en verbanning naar een illegaal circuit. Alles wat er in de wereld gebeurt, is opgezet spel. Niemand weet er het fij­ne van en iedereen weet dat het zo is. Raar. Zelf heb ik jaren gezocht naar waarschijn­lijke verklaringen. Complottheorieën zijn zo oud als Methusalem. Door een beetje le­zen, naslagwerken doornemen en gebruik makend van mijn gezond boerenverstand ben ik er achter gekomen op wat voor manier Amerika uiteindelijk in de eerste en tweede wereldoorlog zijn betrokken geraakt. Schrik niet. Een door iedereen, als held vereerde Churchill, is hiervoor verantwoordelijk, in samenwerking met de toenmalige Amerikaanse president Woodrow Wilson.

Lees hier verder: http://www.stopdebankiers.nl/drie-oorlogsmaniakken-vele-oorlogen-politieke-leugens-en-klinkende-dollars/

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s